Eventyr på skinner

Her kan du få inspiration til dit næste stop på Interrail og høre vores podcast togtur.dk

Når man rejser på interrail gennem Europa, er der mange spændende ting at formidle videre. Der er selvfølgelig alle de fantastiske togstrækninger, som kun få kender, men alle burde opleve. Og så er der alt det praktiske. De forskellige priser på Mobile Pass, brugen af interrail app og hvorfor det er så praktisk at rejse med det digitale Interrail Pass. 

Vi laver også særlige historier om at rejse på Interrail med børn – for børn elsker lange togrejser og så får de ovenikøbet gratis interrail Pass hvis de er under 12 år og rejser sammen med en voksen. Her på siden vil vi med tiden forsøge at komme rundt om det hele. Vi laver både rejseartikler, som kan læses her på siden, og så producerer vi podcasten togtur.dk, som du kan finde der, hvor du plejer at hente podcast-programmer.  

Interrail i Europa er en legendarisk rejseform, som lige har haft 50 års jubilæum og nu igen er blevet utrolig populær. Ideen er, at du kan komme afsted til en pris, der ofte er meget lavere end normale togbilletter. Vi håber derfor, du vil blive inspireret til både interrail Europa og eventyrlige togrejser rundt i vores eu, som er forbundet fra nord til syd med et eventyrligt netværk af togskinner.

Bliv kontaktet af vores Interrail konsulenter: