Podcast: Til Paris på en enkelt dag

Udsigten over Paris fra Montmatre

I gamle dage var der et nattog direkte fra København til Paris og Gare du Nord, hvor man kunne drikke bourgogne-vin i kupeen og blive vugget i søvn på vej til byernes by. 

I dag er det ikke helt så nemt at komme til Paris med tog, men togtur.dk har alligevel gjort forsøget. Ifølge køreplanen kan man nemlig komme fra København til Paris med tog på ca. 13 timer – med kun to togskift. Men hvis der går kuk i timeplanen, har man problemer.

Hvis man har planlagt at togturen kun skal gå til Paris og ikke længere, kan det betale sig at købe det mindste Flexi Pass med 4 rejsedage, i stedet for at købe den billigste meget ufleksible togbillet. Prisforskellen er nemlig ikke særlig stor, og så har du et par ekstra rejsedage, hvis du har lyst til et ekstra stop på vejen, eller hvis du  bliver forsinket og misser togforbindelsen videre til Paris.  

Det fleksible Interrail Mobile Pass er simpelthen guld værd på enhver togrejse i Europa.

Romantik ved TVG-toget.

Og hvordan kommer man så til Paris på en enkelt dag? Da podcasten blev lavet, skulle men skifte i Frankfurt til TGV-toget. Nu siger køreplanen København-Hamburg, Hamburg-Offenburg, Offenburg-Paris. Og det er med tyske og franske hurtigtog det meste af vejen. 

Lyt til podcasten togtur.dk om en interrailrejse til Paris:

Klik her for Apple Podcasts 

Klik her for Spotify Podcasts

Efterår ved Seinen i Paris.

Bliv kontaktet af vores Interrail konsulenter: