Vi hjælper dig på sporet

Kom hurtigt og nemt på Interrail med togbilletten.dk

Når du køber et Interrailpass via os, hjælper vi dig næsten hele vejen ud på perronen. Vores kundeservice er klar ved tasterne! Vi er selv passionerede togrejsende, og ved hvordan man planlægger spændende togrejser i Europa.

Samtidig kan vi tilbyde det meget populære papirløse og ultra fleksible “Mobile Pass”, som fungerer som en digital billet på din mobiltelefon. Det eneste du skal bruge er Interrail-app’en “Rail Planner”, og så kan du ellers begynde at drømme om, hvor eventyret skal gå hen i Europa. Læs her på siden om hvordan du kommer afsted. 

Firenze er en af verdens smukkeste byer. Togbilletten.dk

Derfor skal du vælge Interrail, og sådan kommer du på sporet:

Et Interrail Global Mobile Pass er et digitalt togkort, som giver dig mulighed for at rejse i 33 europæiske lande. Ofte kan det bedre betale sig at køre på Interrail i stedet for at benytte almindelige ufleksible togbilletter, hvis man planlægger flere stop på rejsen. Der findes nemlig mange forskellige Mobile Pass alt efter, hvor mange dage man vil rejse, og hvor mange stop du har brug for undervejs.

Med et Global Flexi Pass har man et begrænset antal rejsedage indenfor en vis periode. Denne type pass egner sig perfekt til kortere togrejser.

Med et Global Continuous Pass kan man rejse ubegrænset med tog i alle 33 europæiske lande i den periode, du har valgt. Denne type pass egner sig rigtig godt til længere Interrail eventyr, hvor man har mange stop på vejen.

Pladsbilletter på Interrail: En af fordelene med Interrail er friheden ved at kunne hoppe på et tilfældigt tog et sted i Europa. I en del lande kræves ikke pladsbillet. Men i højsæsonen og på populære strækninger, særligt når du kører med højhastighedstog i Frankrig, Spanien og Italien, kræves der altid pladsbillet. Vi anbefaler derfor altid at tage stilling til, hvornår det er nødvendigt at reservere en siddeplads på forhånd. Spørg evt. os om gode råd ang. pladsbilletter. Du kan også læse meget mere her: Gode råd på Interrail.

Togbilletten.dk sælger ikke pladsbilletter, men vi hjælper meget gerne med gode råd og vejledning. Læs mere under her under “Gode råd på Interrail.” Den nemmeste måde at købe pladsbillet er via Interrails “Rail Planner” app eller på Interrails website.

NB: Børn under 12 år rejser gratis med Interrail Mobile Pass, hvis de er sammen med en voksen. Der kan maksimalt rejse to børn sammen med en voksen. Hvert barn skal have sit eget Mobile Pass.

Sådan køber du dit Mobile Pass

Først skal du overveje, hvilket Global Mobile Pass du har behov for. Det kommer helt an på, hvor lang tid du vil rejse, og hvor mange rejsedage du har brug for. Vælg det pass der passer dig bedst, og husk at der er særlig rabat for unge og seniorer. Børn under 12 år er gratis. Når du har købt passet hos os modtager du en e-mail fra os med et unikt pass nr. Det skal du bruge til at aktivere Mobil Passet i din mobiltelefon, når du har hentet Interrail-app’en Rail Planner. Du har 11 måneder til at aktivere Mobile Passet fra købsdatoen.

Hent app'en Rail Planner

For at aktivere dit Mobil Pass, skal du hente den officielle Interrail-app Rail Planner til mobiltelefon. Det er her, du opbevarer den digitale togbillet, og det er her du kan planlægge rejsen, tjekke togtider og spændende ruter gennem Europa. Med andre ord er Rail Planner din digitale rejsemappe med alt du har brug for. Man kan også med fordel oprette sig som bruger på Interrail’s website og få mulighed for at bestille pladsbilletter og planlægge den perfekte togrejse. Kontakt evt. kundeservice, hvis du vil vide mere om mulighederne.    

Forbind dit Mobile Pass i Rail Planner

Når du har købt det rette Interrail Mobile Pass, har modtaget dit pass nr., og hentet Rail Planner til mobilen, er du klar til at tilføje dit personlige digitale Interrail Pass i app’en, så du rigtigt kan komme i gang. Når du er oprettet med navn og pass nr. er du næsten klar til at rejse. 

Aktivering og rejseplan

I app’en Rail Planner kan du oprette en unik rejsemappe og begynde at søge i køreplaner og gemme spændende togstrækninger. I Rail Planner har du alt, hvad du har brug for. Sidste step er at aktivere Mobile Passet og tilføje første rejsedag. Man kan altid ændre første rejsedag igen før afrejse.

Stemningen er god i spisevognen fra Hamborg til Prag. Togbilletten.dk

Fordele hos os!

Da organisationen bag Interrail ordningen ikke er et rejsebureau, er det helt op til dig selv at planlægge togturen. Derfor har togbilletten.dk specialiseret sig i at hjælpe dig afsted. Fra du køber et Mobile Pass til du står på perronen. Vi har selv kørt på Interrail i mange år og ved hvordan man planlægger den perfekte rejse.  

Hos togbilletten.dk får du:
  • Nem og sikker bestilling af Mobile Pass i danske kroner.
  • Kundesupport, hvis du har problemer med det digitale Mobile Pass eller app.
  • Skriftlig hjælp og vejledning til at bestille pladsbilletter. 
  • Inspiration til spændende destinationer.
  • Vi er samarbejdspartner med den svenske togbillet platform, All Aboard, som står for sikker betaling i danske kroner.

Alle Mobile Pass kan frit refunderes i den første måned efter købet (inden første afrejsedag) med en tilbagebetaling på 100%. I de næste 10 måneder får du 85% tilbage af beløbet. Du sender bare en e-mail til os, og så ordner vi resten.

Lykken er at køre ud i verden på en togrejse. Togbilletten.dk
Togstationen Sâo Bento i den portugisiske by Porto er en af de smukkeste i verden. Togbilletten.dk

Interrail i 50 år

Det er nu over 50 år siden, at de første unge mennesker fik muligheden for at rejse på Interrail og opleve Europa på en helt ny måde. Og de elskede den nye rejseform, som blev legendarisk! Det var i 1972, og der er sket meget siden. I dag er Interrail igen super populært, og der er kommet mange nye spændende muligheder for både unge og ældre togrejsende.    

Det gamle Interrailkort i papir er skiftet ud med et digitalt pass, og der er mange nye typer fleksible Interrailpass i alle “størrelser”.  

Men det fantastiske koncept og tanken bag er præcis det samme som i 1972. Det handler stadig om at tage ud og opleve Europa i et langsomt tempo og få unikke oplevelser for livet. God Interrailrejse.

Om Interrail Mobile Pass

Et Mobile Pass er et digitalt, papirløst Interrail Pass, som vi sender til dig på e-mail. Herefter skal du downloade den officielle Interrail app “Rail Planner” til din mobiltelefon og aktivere passet med et Mobile Pass nummer. I appen kan du også planlægge din rejse til alle de 33 europæiske lande.  

  • Fra du køber et Mobile Pass er der hele 11 måneder til at bruge det.
  • Du behøver ikke vælge start rejsedato med det samme. Det skal bare aktiveres indenfor 11 måneder.
  • Ingen udgifter til forsendelse.
  • Pengene tilbage, hvis du ikke skal afsted alligevel. 

Det er nemt at rejse med det papirløse Mobile Pass! Det eneste du behøver på rejsen er din mobiltelefon og Rail Planner-appen, hvor du planlægger og løbende kan tilføje dine togrejser.  Læs mere om det mobile Interrail Pass her. 

Man skal være bosat i et europæisk land for at købe et Interrail Mobile Pass. Og så er Interrail for alle aldre. Der er ovenikøbet rabat for unge under 27 år og seniorer over 60 år. Børn rejser helt gratis indtil de er 12 år, hvis de er i selskab med en voksen. (Max to børn)    

Interrailpasset gælder i disse 33 lande: Belgien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Italien, Kosovo, Letland, Litauen, Kroatien, Luxembourg, Makedonien, Monaco, Montenegro, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.  

Man har en enkelt ud- og hjemrejse til og fra sit eget bopælsland. De såkaldte indgående og udgående rejsedage. For dem gælder det, at man kan rejse fra sin bopæl til grænsen til et andet land og hjem igen. Har man brugt den udgående eller hjemgående rejsedag, må man købe en almindelig ekstra togbillet. 

Ja, man kan både købe Interrail Mobile Pass til 1. og 2. klasse. Hvis man ønsker bedre komfort på rejsen, kan det godt anbefales. Se priserne her

Har du købt et Flexipass, hvor man har et begrænset antal rejsedage, er det vigtigt at vide, hvad en såkaldt rejsedag egentlig er. En rejsedag er en 24-timers periode som begynder fra kl. 00:00 (midnat) til 23:59 samme kalenderdag. Rejser du med nattog og stiger på toget kl. 22 om aftenen den 8. august, er det den dato og rejsedag der gælder, også selvom du “kører” ind i en ny dag over midnat. Det er først, hvis du måske skal skifte tog næste dag (d. 9. august) du skal bruge en ny rejsedag i app’en.    

Svaret er både ja og nej. En af de fantastiske fordele med Interrail er friheden og den spontanitet, der er ved at kunne hoppe på et tilfældigt tog et sted i Europa. I en del lande kræves ikke pladsbillet. MEN på populære strækninger og særligt når du kører med hurtigtog – fx TGV i Frankrig kræves altid pladsbillet. Læs meget mere om pladsbilletter her:   

Bliv kontaktet af vores Interrail konsulenter: