Om togbilletten.dk

Kære togrejsende

Lige siden jeg i slutningen af 1980’erne kørte Europa tyndt på Interrail, har jeg savnet lugten af sommervarme jernbanesveller og den frihed, det var, at hoppe på et tilfældigt tog sydpå. 

Man vidste aldrig hvad eventyret ville bringe, og hvem man ville blive venner eller kæreste med på vej gennem Europa. 

Men så kom de billige flybilletter, og det blev pludselig mere sejt at sidde i en jumbojet og drikke gin og tonic på vej rundt om jorden. Mange spåede de europæiske jernbaner en stille død. Sådan gik det heldigvis ikke. 

Nattogene er på vej tilbage på skinnerne og den langsomme og klimavenlige rejseform, hvor man har sjælen med på rejsen, er på vej tilbage.

Og særligt det legendariske Interrailpass har oplevet et kæmpe boom i de seneste år. Og det gælder for alle aldre.    

Men selvom et Interrail pass er den mest fleksible måde at køre med tog på, kan det stadig være lidt af en udfordring for mange. Hvordan køber man det rette Interrail pass? Hvordan planlægger man togrejsen? Og hvad med pladsbilletterne? Som rejsejournalist ved jeg præcis, hvad det handler om. 

Derfor vil jeg i samarbejde med organisationen bag Interrail og svenske All Aboard sørge for, at du kommer godt afsted på togrejsen. Det eneste du skal gøre er at købe Interrail passet hos os. Til gengæld vil vi gøre alt for at hjælpe dig afsted på eventyret.

De bedste hilsner

Nikolaj Vesselbo

Grundlægger af togbilletten.dk og garvet rejsejournalist

 

Nikolaj Vesselbo, journalist og grundlægger af togbilletten.dk

Vi hjælper dig afsted

Nikolaj Vesselbo. Togbilletten.dk

Nikolaj Vesselbo

CEO og Rejsejournalist

Tina Træholt. Togbilletten.dk

Tina Træholt

Kundesupport

Bliv kontaktet af vores Interrail konsulenter: