Vælg dit Mobile Pass

 En interrail rejse kan være alt lige fra en hurtig togrejse på en uge til Rom til en måneds eventyr gennem hele Europa. En Interrail billet er derfor et fantastisk alternativ til en almindelig togbillet, som ofte er meget ufleksible og dyre.      

Køber du dit Interrail Pas via togbilletten.dk, er du garanteret dansk kundeservice og gode priser i danske kroner. Interrail er et fantastisk koncept til alle, der drømmer om at opleve Europa med tog – og til en pris, hvor alle kan være med i kupeen. Det er et rigtig godt alternativ til en almindelig ufleksibel train ticket.

Global
Flexi Pass

Med et Global “Flexi Pass” kan man rejse i alle 33 europæiske lande, men du har et begrænset antal rejsedage indenfor en vis periode. Denne type pass egner sig perfekt til kortere interrail rejser eller som alternativ til almindelige togbilletter på rejser i Europa. Passet er digitalt og leveres direkte til din mobiltelefon.

Global
Continuous Pass

Med et Global “Continuous Pass” kan man rejse ubegrænset med tog i alle 33 europæiske lande i den periode du har valgt. Denne type pass egner sig rigtig godt til længere Interrail eventyr, hvor man har mange stop på rejsen. Passet er digitalt og bliver leveret direkte til din mobiltelefon.

Vælg dit Mobile Pass

Om Interrail Mobile Pass

Et Mobile Pass er et digitalt, papirløst Interrail Pass, som vi sender til dig på e-mail. Herefter skal du downloade den officielle Interrail app “Rail Planner” til din mobiltelefon og aktivere passet med et Mobile Pass nummer. I appen kan du også planlægge din rejse til alle de 33 europæiske lande.  

  • Fra du køber et Mobile Pass er der hele 11 måneder til at bruge det.
  • Du behøver ikke vælge start rejsedato med det samme. Det skal bare aktiveres indenfor 11 måneder.
  • Ingen udgifter til forsendelse.
  • Pengene tilbage, hvis du ikke skal afsted alligevel. 

Det er nemt at rejse med det papirløse Mobile Pass! Det eneste du behøver på rejsen er din mobiltelefon og Rail Planner-appen, hvor du planlægger og løbende kan tilføje dine togrejser.  Læs mere om det mobile Interrail Pass her

Man skal være bosat i et europæisk land for at købe et Interrail Mobile Pass. Og så er Interrail for alle aldre. Der er ovenikøbet rabat for unge under 27 år og seniorer over 60 år. Børn rejser helt gratis indtil de er 12 år, hvis de er i selskab med en voksen. (Max to børn)    

Interrailpasset gælder i disse 33 lande: Belgien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Italien, Kosovo, Letland, Litauen, Kroatien, Luxembourg, Makedonien, Monaco, Montenegro, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.  

Man har en enkelt ud- og hjemrejse til og fra sit eget bopælsland. De såkaldte indgående og udgående rejsedage. For dem gælder det, at man kan rejse fra sin bopæl til grænsen til et andet land og hjem igen. Har man brugt den udgående eller hjemgående rejsedag, må man købe en almindelig ekstra togbillet. 

Ja, man kan både købe Interrail Mobile Pass til 1. og 2. klasse. Hvis man ønsker bedre komfort på rejsen, kan det godt anbefales. Se priserne her

Har du købt et Flexipass, hvor man har et begrænset antal rejsedage, er det vigtigt at vide, hvad en såkaldt rejsedag egentlig er. En rejsedag er en 24-timers periode som begynder fra kl. 00:00 (midnat) til 23:59 samme kalenderdag. Rejser du med nattog og stiger på toget kl. 22 om aftenen den 8. august, er det den dato og rejsedag der gælder, også selvom du “kører” ind i en ny dag over midnat. Det er først, hvis du måske skal skifte tog næste dag (d. 9. august) du skal bruge en ny rejsedag i app’en.    

Svaret er både ja og nej. En af de fantastiske fordele med Interrail er friheden og den spontanitet, der er ved at kunne hoppe på et tilfældigt tog et sted i Europa. I en del lande kræves ikke pladsbillet. MEN på populære strækninger og særligt når du kører med hurtigtog – fx TGV i Frankrig kræves altid pladsbillet. Læs meget mere om pladsbilletter her:   

Bliv kontaktet af vores Interrail konsulenter: